Full Fame - digital creations

Full Fame, een behendig design & development studio, maakt smaakvolle en elegante digitale creaties.

We zijn dol op fantastische producten en diensten die het leven verrijken. We maken ze niet alleen, we zorgen er ook voor dat mensen ze ontdekken via het meest flexibele en creatieve medium dat er bestaat: het web.

Heeft u een prachtig product of een geweldige dienst waar mensen echt over moeten horen? Wij sturen het de wijde wereld in via een glamoureuze website die het beroemd zal maken.

Ons ontwerp, uw spotlight

Van Apple-legende Johny Ive tot Dieter Rams, ze hebben het allemaal: design als lucht. U beseft nauwelijks dat het er is, maar het is onmisbaar. Een goed ontwerp is meer dan slagschaduwen en ronde hoeken. Het voorziet context, suggereert relaties en schetst subtiele wegwijzers voor de gebruikers. Het doel is nooit om er “goed uit te zien”, maar om de hele ervaring een meerwaarde te geven.

Web standaards

Wij verkiezen HTML5, CSS3 en Javascript voor al onze projecten. Zo zijn ze beschikbaar op ieder platform of toestel. En het maakt uw inhoud beschikbaar voor indexering door zoekrobotten.

Nauwgezette testen

Zowel de open source als de huisbereide componenten worden onderworpen aan unit tests om hun stabiliteit te verzekeren. Integratietests zorgen ervoor dat er niets verandert wanneer er later een nieuwe feature wordt toegevoegd.

Uw controlelampje brandt!

Kent u dat controlelampje in de wagen dat u zegt wanneer het tijd is voor een bezoekje aan uw garagist? Alle Full Fame-producten hebben er ook één. Door een testreeks voor de belangrijkste elementen op te stellen, voorzien we een continue kwaliteitscontrole. Zo weet u wanneer het tijd is om iemand onder de motorkap te laten kijken.

Lees over onze ervaringen

No posts found